AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Gebeceler Ortaokulu

0272 247 2033
Gebeceler Kasabası
Vizyon
BİZLER, BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMESİNE FIRSAT TANIMAK VE ONLARA 21. YY. GEREKSİNİMLERİNE YANIT VERECEK MESLEKİ BECERİLERİ KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ. BİLİM ÇAĞINDA,ÇAĞDAŞ,LAİK,DEMOKRAT,KATILIMCI,YARATICI,BİLİMSEL BİR EĞİTİM ANLAYIŞI İLE DEĞİŞİME AÇIK AYDIN BİREYLER YETİŞTİRMEK. SAĞLIKLI İLETİŞİM KURABİLEN SORUMLULUK ALABİLEN KENDİNE GÜVENEN ÇAĞDAŞ TEKNOLOJİYİ KULLANABİLEN TAKİP EDEBİLEN BİREYLERİ TOPLUMA KAZANDIRMAK. KENDİSİ VE TOPLUMLA BARIŞIK YÖRESEL KİMLİĞİ VE MİLLİ DEĞERLERİNİ KORUYABİLEN ATATÜRK İLKELERİ VE LAİK CUMHURİYETE SAHİP ÇIKAN, ÖZGÜR,DEMOKRAT,GİRİŞKEN GENÇ VE DİNAMİK NESİLLER YETİŞTİRMEK.
Misyon
GEBECELER ORTAOKULU ’NU OKUL PAYDAŞLARIMIZ İLE ELELE VEREREK; Temel Eğitimdeki kalitesiyle adından söz ettiren, Özel ve kamu sektörüne eleman yetiştiren orta öğretim kurumlarının öğrencisi tercih edilen, Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle fark edilen, AB normlarına eş değer eğitim olanaklarına sahip, Çağdaş,Bilgili,Katılımcı ve Aydın Bireyler olacak, Eğitim teknolojilerini kullanabilen, Doğal çevrenin eğitimin bir parçası olduğunun bilincinde, Öğrenmeyi ve davranışı temel gereksinim sayan bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim-öğretim
09.00 Ders Başlama 16.00 Ders Bitiş