AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Gebeceler Ortaokulu

Nis

Nis

Yaşlılar Haftasında "Bir gün biz de yaşlanırsak nasıl olur?" drama çalışmasında sınıflarımızı ziyaret ederek, yaşlılarımızın bizler için ne kadar değerli olduklarını yaşayarak öğrendik.

Mrt

AFAD yetkilileri 10 Mart Perşembe günü okulumuza gelerek öğrencilerimizi deprem ve doğal afetlere karşı alınabilecek önlemler kınusunda bilgilendirdi.

Mrt

2022 Afet Tatbikat Yılı kapsamında tüm okullarla eş zamanlı olarak okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

1-7 Mart 'Deprem Haftası' kapsamında Türkiye'deki tüm okullarda, 4 Mart Cuma günü saat 11.30'da "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" yapıldı. AFAD önderliğinde ülke genelinde düzenlenen tatbikatta  öğrenci ve öğretmenlerimiz deprem anında "çök, kapan, tutun" hareketleri ile güvenli alan oluşturup ardından kontrollü şekilde okulun bahçesine çıktı ve tatbikatı başarıyla tamamladılar.